english   تماس   کاتالوگ   دانلود   گالری   خبرنامه   مقالات  
 
 
    اکواتیکا
 
 
A Member of Fishbase.ir    
  محصولات وخدمات  
  جلبک ها  
  آشنایی با ماکروفیت ها  
  صفحه اصلی  
 
 
         
 
 
»» به وبسایت آکواتیکا خوش آمدید. آنچه در آکواتیکا خواهید دید:
آشنایی با گیاهان آبزی ، آکواریومی و جلبکها    
شیوه پرورش و نگهداری گیاهان آکواریومی    
تصاویر ، فیلمها و مطالب آموزشی در مورد گیاهان آبزی    
فروش گیاهان آبزی با کیفیت و قیمت مناسب    
اخبار و رویدادهای مرتبط، و ده ها مطلب خواندنی دیگر...    
بانک اطلاعاتی گیاهان آبزی و آکواریومی
 
         
     
 
»» عنوان مقاله: بررسی اثر جلبک دونالی یلا (Dunaliella salina) بر تغییرات شاخص های ایمنی (کمپلمان و پراکسیداز) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
»»
نویسندگان: پریسا امانی نژاد، حسین عمادی، مژگان امتیازجو، همایون حسین زاده صحافی
»»
پست الکترونیک: parisaamaninejad @ yahoo.com
»»
محل انتشار: مجله علمی پژوهشی بیولوژی دریا
»»
منبع منتشر کننده الکترونیک: Sid.ir

::: چکیده مقاله:


این مطالعه به بررسی، اثر جلبک دونالی یلا بر تغییرات فعالیت اجزای C3 و C4 کمپلمان و پراکسیداز در ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد مطالعه قرار گرفته است. شاخص های مورد استفاده، تعیین میزان کمپلمان های C3 و C4 و پراکسیداز وبررسی تغییرات در شاخص های ایمنی بوده است. ماهی ها در 5 تیمار با تراکم جلبک دونالی یلا خالص به مقادیر صفر (شاهد)، 5، 7، 9 و 11 گرم در کیلوگرم غذا به مدت 3 ماه تغذیه شدند و در دو مرحله، یکی در ابتدای ماه اول (شاهد 1) و دیگری پس از اتمام ماه سوم پرورش (شاهد 2)، به طور تصادفی (به تعداد 25 عدد) از آن ها نمونه برداری برای گرفتن خون صورت گرفت و برای سنجش کمپلمان و پراکسیداز به آزمایشگاه فرستاده شدند. نتایج آزمایش نشان دادند، که میزان C3 و C4 و پراکسیداز با افزایش مقدار جلبک دونالی یلا و زیاد شدن وزن افزایش یافتند، به طوری که افزایش وزن نهایی در تیمار 4 به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود و بیشترین میزان افزایش طول در تیمار 4 مشاهده گردید، که با تیمار 1 دارای اختلاف آماری معنی داری بود (P<0.05). توجه به نتایج حاضر نشان می دهد که روند تغییرات ایمونولوژیک در ماهی قزل آلای رنگین کمان در نتیجه تغذیه با جلبک دونالی یلا رو به افزایش است. افزایش این شاخص ها نشان دهنده این امر است که بتاکاروتن موجود در این جلبک به شکل قابل توجهی سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان را تحریک می کند و اثر مثبتی بر افزایش مقاومت آن دارد. بنابراین با رعایت شرایط این آزمایش، می توان از جلبک دونالی یلا به عنوان یک ماده موثر در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان به منظور بهره گیری از خواص مثبت فیزیولوژیک آن استفاده نمود.

::: دریافت متن کامل:
download pdf
قبلی همه مقالات بعدی
 

 

 
     
 
 
صفحه اصلی | گیاهان آبزی | جلبک ها | خبرنامه | کاتالوگ محصولات | مقالات | دانلود | گالری | تماس با ما | English Site

کلیه حقوق این وبسایت، برای آکواتیکا محفوظ می باشد. آکواتیکا جزو گروه سایتهای فیش بیس ایران است.
این سایت در ستاد ساماندهی سایتهای اینترنتی ثبت گردیده و کپی برداری از مطالب آن به هر شکل ممنوع است.
Copyright © 2011-12 , Aquatica.ir All Rights Reserved

طراحی و اجرای سایت: مهدی محجوب